قهوه ترک دارک، گزینهای ایدهآل برای کسانی است که طعم قهوهای غنی و پرقدرت را ترجیح میدهند.
این قهوه با دانههای عربیکا و روبوستا از بهترین مزارع قهوه جهان تهیه شده و طی فرآیند برشتهکاری خاص، به رنگ تیره و طعمی عمیق و تلخ دست یافته است.
برخلاف قهوههای سبکتر، قهوه ترک دارک با داشتن کافئین متوسط و طعمی پرحرارت، برای افرادی که به دنبال یک نوشیدنی قوی و انرژیبخش هستند، مناسب است.
این قهوه با عطر و طعم جذاب و ملموس خود، در روش سنتی ترک بهترین نتیجه را میدهد
و تجربهای بینظیر از یک فنجان قهوه عمیق و پرقدرت را فراهم میکند.
اگر به دنبال قهوهای با طعم پیچیده و قدرت بیشتر هستید، قهوه ترک دارک بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
طرز تهیه قهوه ترک دارک هپی کاپ HappyCup
قهوه ترک بر اساس غوطهور شدن قهوه آسیاب شده در آب داغ، عصارهگیری و دم آوری میشود.
این فرآیند در قهوه جوشهای مخصوص قهوه ترک به نام جذوه انجام میگیرد.
کیفیت مناسب جذوه تاثیر زیادی در تهیه نوشیدنی مطبوع دارد
♦ ابتدا باید به میزان مناسب آب درون جذوه بریزید. برای دقت بالاتر، بهتر است از فنجانی به عنوان پیمانه استفاده کنید که قصد دارید قهوه ترک را در آن سرو کنید.
♦ میزان پودر قهوه ترک مورد نیاز برای این نوع قهوه 2 قاشق چاییخوری است اما شما میتوانید مقدار آن را بسته به سلیقه خود تغییر دهید.
میتوانید برای دم کردن یک نوشیدنی غلیظ و سنگین پودر بیشتری استفاده کرده یا با استفاده از پودر قهوه ترک کمتر، نوشیدنی ملایمی را تدارک ببینید.
♦ اگر به شکر علاقهمند هستید در همین مرحله باید آن را اضافه کنید. اگر قصد دارید قهوه ترک ساده تهیه کنید نیازی به اضافه کردن شکر نیست،
اما برای قهوه ترک کم شیرین و شیرین به ترتیب باید 1 یا 2 قاشق چاییخوری شکر به جذوه اضافه کنید.
♦ مخلوط را هم بزنید تا ذرات پودر قهوه کاملا از هم باز شوند و حالت کلوخه ذرات از بین برود.
با این کار فرصت عصارهگیری یکدست برای تمامی قهوه به وجود میآید.
♦ جذوه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا قهوه دم بکشد. میزان شعله و تنظیم زمان دمآوری نکته مهمی در تهیه نوشیدنی باکیفیت است.
♦ آخرین و مهمترین مرحله، تنظیم زمان قطع کردن منبع حرارت است.
پس از مشاهده ذرات حباب در کنار ظرف به محض اینکه کف قهوه شروع به بالا آمدن کرد، جذوه را از روی حرارت بردارید. دیرتر و یا زودتر برداشتن قهوه از روی آتش کیفیت آن را به کلی از میان خواهد برد.
♦ اگر مراحل به درستی پیش رفته باشند، کف باکیفیتی در سطح قهوه تشکیل خواهد شد.
بهتر است این فوم را با قاشق کوچکی در فنجانها تقسیم کنید و سپس نوشیدنی را با دقت درون فنجانها بریزید.
Sahel barati –
محصول باکیفیت و خوش طعمی که ارزش خرید رو داره.